Nieuws

Woensdag 12/12/18: Fietsbarak gesloten

Beste klanten
wegens een begrafenis van een familielid, zal Fietsbarak uitzonderlijk gesloten...

Granville Traffic: ideale, onderhoudsarme fiets voor je woon-werk verplaatsing!

De Granville Traffic en E-Traffic zijn ideaal voor je woon-werk verplaatsing.
Door de...

Nieuw assortiment Granville

Kom het nieuwe assortiment van onze Granville-fietsen ontdekken!!
Zowel stadsfietsen als...

Contact

Koop hier uw fietsen

Over Fietsbarak

Fietsbarak werd begin 2016 opgestart. Na jaren aan fietsen werken voor vrienden en familie werd het tijd om deze hobby uit te bouwen.

Daarom zijn we toen begonnen met het zoeken van een goede naam en een leuk logo dat het karakter goed weergeeft waar we voor staan. Het was de vrouw des huizes die met de naam gekomen is. Het logo is even professioneel en karaktervol als de manier dat we te werk gaan!

Het doel is om de mensen een plaats te geven waar ze met een gerust gemoed hun fiets kunnen binnenbrengen en hun noden en verwachtingen kunnen duidelijk maken in een persoonlijk gesprek met diegene die de fiets onder handen zal nemen. Geen tussenpersoon. De sfeer die we proberen te creëren is gemoedelijk en informeel. In combinatie met een professionele kennis van fietsen komen we tot een plaats, of een 'barak', waar men met elke fiets terecht kan. 

Ondertussen hebben we de activiteiten een beetje uitgebreid. Niet alleen herstellingen of onderhoud, maar ook verkoop van zowel nieuwe als bijna-nieuwe fietsen. Dit om toch echt wel tegemoet te kunnen komen aan de vraag van de klanten. Want dat is waar het uiteindelijk om draait: de klant! Fietsen kopen in Muizen doet u hier.

 

Fietsbarak
Contacteer ons!
0476 64 94 83