Nieuws

Opening nieuwe winkel

Kom onze nieuwe winkel bezoeken!! Volledige showroom met allerhande modellen.

Adres:...

Assortiment 2020

MTB's en Speed-pedelecs in het nieuw assortiment verwacht!

Ecocheques

Wij aanvaarden ook ecocheques, zowel papieren als elektronische.

Contact

Over Fietsbarak

Fietsbarak werd begin 2016 opgestart. Na jaren aan fietsen werken voor vrienden en familie werd het tijd om deze hobby uit te bouwen.

Daarom zijn we toen begonnen met het zoeken van een goede naam en een leuk logo dat het karakter goed weergeeft waar we voor staan. Het was de vrouw des huizes die met de naam gekomen is. Wanneer je langskomt in onze 'barak' zal je meteen zien waarom deze naam ons typeert.

Het doel is om de mensen een plaats te geven waar ze met een gerust gemoed hun fiets kunnen binnenbrengen en hun noden en verwachtingen kunnen duidelijk maken in een persoonlijk gesprek met diegene die de fiets onder handen zal nemen. Geen tussenpersoon. De sfeer die we proberen te creëren, is gemoedelijk en informeel. In combinatie met een professionele kennis van fietsen komen we tot een plaats, of een 'barak', waar men met elke fiets terecht kan. 

Ondertussen hebben we de activiteiten uitgebreid. Niet alleen herstellingen of onderhoud, maar ook verkoop van zowel nieuwe als bijna-nieuwe fietsen. Dit om toch echt wel tegemoet te kunnen komen aan de vraag van de klanten. Want dat is waar het uiteindelijk om draait: de klant!

Fietsen kopen in Muizen doet u hier.

 

Fietsbarak
Contacteer ons!
0476 64 94 83