Nieuws

Opening nieuwe winkel

Kom onze nieuwe winkel bezoeken!! Volledige showroom met allerhande modellen.

Adres:...

Assortiment 2020

MTB's en Speed-pedelecs in het nieuw assortiment verwacht!

Ecocheques

Wij aanvaarden ook ecocheques, zowel papieren als elektronische.

Contact

Onderhoud en herstellingen 

Kwaliteit voor elk type fiets

Je kan bij ons terecht voor alle herstellingen, van alle merken en types. Elke fiets kan onder handen genomen worden, telkens met een even goede zorg voor de materialen. Ook indien je de fiets niet bij Fietsbarak aankocht, helpen we je met plezier uit de nood.

Aanpak op maat van de klant

Er wordt gezorgd voor een persoonlijke aanpak: er wordt eerst samen gekeken naar de herstelling die uitgevoerd dient te worden, een eerste schatting van de kosten is reeds mogelijk. Op basis van onze expertise en kennis, bieden we je vervolgens een professioneel advies. De herstellingswerken worden in samenspraak met de klant uitgevoerd. Kleine, dringende herstellingen kunnen eventueel tijdens de openingsuren uitgevoerd worden. Denk hierbij aan een lekke band, remblokjes en –kabels vervangen, …

Voor alle herstellingen hanteren we steeds materialen van de beste kwaliteit. Zo ben je zeker van een goed resultaat en kan je nog lang van je fiets genieten. Je kan je fiets steeds zelf binnenbrengen tijdens de openingsuren. Laat dus snel je fiets herstellen te Muizen in onze fietsenwinkel.

Vervangfiets

Indien je je fiets niet lang kan missen, is er ook de mogelijkheid om een vervangfiets te huren tegen een kleine meerprijs voor de periode dat je je eigen fiets moet missen. 

Ophaalservice

Indien je niet in staat bent om je fiets tot bij ons te brengen, kan je gebruik maken van onze ophaalservice. Kleine herstellingen kunnen eventueel aan huis uitgevoerd worden. Voor de ophaaldienst of een herstelling aan huis wordt een kleine meerprijs aangerekend. 

Het fietsonderhoud: een must

Volledig rijklaar

Elke fiets heeft nood aan regelmatig onderhoud, zo kan je de levensduur van je fiets zeker verlengd worden. Om je fiets volledig rijklaar te maken, testen we alle belangrijke aspecten van de fiets. Alle onderdelen worden grondig gekeurd. Standaard worden bandendruk, slijtage van de ketting en remmen nagemeten en de versnellingen afgesteld. Indien nodig worden onderdelen vervangen. Hiervoor worden altijd de beste materialen gebruikt.

Regelmatig onderhoud

Fietsbarak hecht veel belang aan transparantie en duidelijkheid. We beschikken over een handige tarievenlijst waarop men kan zien welke werken er inbegrepen zijn in onze verschillende onderhoudsbeurten. Klik hier om de tarievenlijst te bekijken.

Op afspraak

Wanneer je vooraf een afspraak maakt voor een onderhoud, kunnen we een kortere wachttijd garanderen. Je kan ons hiervoor telefonisch, via mail, of via het contactformulier op onze website contacteren.

Concurrentiële prijs verzekerd

Voor een volledig fietsonderhoud te Muizen kan je steeds rekenen op een concurrentiële prijs. Ook als je je fiets niet bij ons aankocht, kan je voor dezelfde prijs gebruik maken van deze dienstverlening. We regelen vooraf wanneer je je fiets bij ons terug kan komen ophalen.

Fietsbarak
Contacteer ons!
0476 64 94 83